Кошик
1222 відгуків
Smoke House - балуйтесь смачним!
+380 (63) 254-97-71
прийом замовлень
+380 (96) 205-42-25
прийом замовлень
Кошик

Фотогалерея - Копчение карпа в домашних условиях

  • Попередньо риба була засолено на 12 годин
    Попередньо риба була засолено на 12 годин
  • Перед закладанням в коптильню рибу необхідно добре просушити.
    Перед закладанням в коптильню рибу необхідно добре просушити.
  • Коптили на букової трісках! Дуже гарне дерево для копчення!
    Коптили на букової трісках! Дуже гарне дерево для копчення!
  • Нижній ярус
    Нижній ярус
  • На верхній решітці коропи були крупніші - довелося обрізати хвости.
    На верхній решітці коропи були крупніші - довелося обрізати хвости.
  • Коптильня з нержавійки 400х280х280 відмінно стала на 2 конфорки газової плити
    Коптильня з нержавійки 400х280х280 відмінно стала на 2 конфорки газової плити
  • Минуло 30 хвилин і... все готово!!!
    Минуло 30 хвилин і... все готово!!!
  • Апетитний копчений короп!
    Апетитний копчений короп!
  • Чекаємо на гостей!
    Чекаємо на гостей!

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner