Кошик
1222 відгуків
Smoke House - балуйтесь смачним!
+380 (63) 254-97-71
прийом замовлень
+380 (96) 205-42-25
прийом замовлень
Кошик

Фільтри

Коптильні холодного копчення

ДЫМОГЕНЕРАТОРЫ ДЛЯ ХОЛОДНОГО КОПЧЕННЯ
SMOKE 1.0 І SMOKE 2.0;

Побалуйте свою сім'ю смачними стравами холодного копчення! Копчений окіст, курка або риба – що вам більше до душі? Відтепер не потрібно вирушати за цими стравами в магазин або на ринок – дымогенераторы Smoke допоможуть приготувати кулінарні шедеври в домашніх умовах.

КОМПЛЕКТАЦІЯ

Поставляються в комплекті з компресором, набором для кріплення, силіконовими трубками і пакетами з тріскою. Комплект повністю готовий до використання – залишається тільки зібрати його. У розібраному вигляді конструкція легко поміститься в коморі або на полиці шафи.

                  

ЯК КОРИСТУВАТИСЯ ДИМОГЕНЕРАТОРОМ?

Спочатку вибираєте ємність для копчення. Це може бути старий холодильник, тумба, ящик, бочка. Під'єднуєте до ємності димогенератор, включаєте його в побутову електромережу, підключаєте компресор. Засинаєте тріску, підпалюєте і можете спокійно займатися своїми справами.

КЛЮЧОВІ ПЕРЕВАГИ

Не гасне і не вимагає
присутності в процесі копчення
Три пакета тріски в подарунок
Не виділяє сажі і гарі Ціна на 20% нижче середньоринкової
Працює на тирсі і трісці бука,
дуба, вільхи, яблуні
1 рік гарантії

ЗАМОВЛЕННЯ ТА ДОСТАВКА

В межах Харкова товар доставляємо безкоштовно. По Україні та за кордон відправляємо поштою або транспортними компаніями.

Коптильня холодного копчення купити в SmokeHouse

Наша компанія ТМ «SmokeHouse» більше 10 років займається виробництвом і реалізацією коптильного обладнання. Широкий асортимент моделей і комплектацій генераторів диму.

Кулінарні шедеври для гурманів

Коптильні для холодного копчення використовують для приготування: стегенця, курки, риби, м'яса, сиру і овочів.

Принцип роботи димогенератора: тривалий вплив деревного диму низької температури (18-25°) на їжу.

Довгострокова заготівля продуктів для домашньої провізії. Зберігаються при температурі до + 10°С. Вживаються в холодному вигляді.

Готові делікатеси має апетитним «димним» запахом і приємним смаком, зверху золотисто-коричневий глянець.

Підходять в якості холодної закуски, начинки для бутербродів, основної страви для трапез в колі сім'ї та друзів і свят.

Доступна ціна на димогенератор для холодної коптильні, економія на регулярних покупках делікатесів в супермаркетах.

Переваги каганців холодного копчення

У процесі тривалої термічної обробки димом (до 35°С) виділяються коптильні речовини, що забезпечують консервацію.

Фенольні кислоти здатні глибоко проникати у м'ясні і рибні продукти, сало та птицю, забезпечується їх тривале зберігання.

Зменшується рівень вмісту вологи в їжі на 15-20%. Рідина переміщається в центр копченості, виходить соковита м'якоть.

Зверху утворюється білкова скоринка. Колаген захищає продукт від проникнення всередину нього гнильних мікроорганізмів.

Комплектації коптильного обладнання

Стандартний набір включає: димогенератор, компресор, набір кріплення, силіконові трубки і пакети з тріскою.

Додатково можна замовити: термометр, мотузку для обв'язування продуктів, силіконовий шланг, велику або малу підставку під обладнання та ін

Як використовувати димогенератор?

Зібрати коптильню для холодного копчення і підібрати резервуар.

В якості ємності підійде: тумба або холодильник, картонний ящик або бочка.

Резервуар з'єднати з генератором диму.

Засипати необхідну кількість стружки (тріски).

Перевірити кріплення, включити в електромережу, підключити компресор з допомогою силіконових трубок.

Забезпечити рівномірне тління тріски і подачу густого деревного диму.

Одного завантаження деревини вистачає на 2-4 години безперервної роботи для Smoke 1.0 та 3-6 годин для Smoke 2.0.

Чим краще гасники від «SmokeHouse»

Всередині коптильного обладнання забезпечується рівне тління тирси. Немає різких спалахів або загасань.

В процесі термічної обробки продуктів харчування не виділяються шкідливі речовини, сажа і гар.

Якщо вирішили придбати коптильню холодного копчення, необхідно запастися витратними матеріалами.

Оптимальний вибір стружок: невеликі фракції, визначені деревні породи (яблуня, бук, дуб, вільха, черешня).

Повітряний компресор працює від мережі і забезпечує надходження кисню всередину обладнання.

Помірна термічна обробка забезпечує соковитість м'ясного делікатесу, копченої рибки або курочки.

Конструкція димогенератора досить просто збирається і розбирається при першій необхідності.

Компактні розміри в складеному вигляді, поміщається в коморі, на балконі, на полиці в шафі.

 

Коротко про нас

Компанія «SmokeHouse» перша в Україні почала виробляти і реалізовувати товари та обладнання для копчення.

Офіційно створена в 2007 році, зараз діє інтернет-магазин і магазин роздрібних продажів в Харкові.

Вийшли на нові ринки збуту вироблених коптилен. Співпрацюємо з клієнтами з країн Європи та Прибалтики.

Надаємо гарантію – 1 рік, впевнені у відмінній якості і довговічності продукції, що виготовляється.

Використовуємо сучасне обладнання і надійний матеріал (нержавіюча сталь). Вдосконалюємо конструкції.

 

Вигідно! Зверніть увагу!

Якщо ви вирішили коптильню для холодного копчення придбати на нашому сайті, ми подаруємо вам інструкцію з рецептами приготування страв і набір тріски.

Розроблена гнучка система знижок для постійних клієнтів і оптових замовників. Економія може скласти до 20% від загальної вартості.

Пропонуємо найбільш вигідні умови для потенційних партнерів. Взаимоинтересное пропозицію роботи на умовах дропшиппинга.

Конкурентні ціни на продукцію для холодного копчення, на 20% нижче, ніж середньоринкова вартість відповідних типів каганців.

 

Як купити коптильное обладнання?

Оформити заявку на сайті (за допомогою споживчого кошика) або зателефонувати по телефону.

Для правильного вибору моделі коптильні, скористатися безкоштовною консультацією фахівців.

Вибрати транспортну компанію і відділення доставки: Делівері, нова Почта, Міст Експрес, Інтайм та ін

Здійснити оплату зручним способом: готівкою, за безготівковим розрахунком з ПДВ, на картку ПБ, післяплатою.

Замовлення збирається і відвантажується в день звернення клієнта. Відправка здійснюється в будь-яке місто України.

Перевезення продукції в країни Європи та Прибалтики можлива лише після внесення попередньої оплати.

«SmokeHouse»: ми гарантуємо якість і практичність своїх коптилен!

Копчені делікатеси – улюблене ласощі для справжніх гурманів!

І пам'ятайте: "Гіркота поганої якості відчувається ще довго після того, як солодкість низької ціни вже забута"

Компанія ТМ SmokeHouse являє коптильні для холодного копчення власного виробництва. Коптильня холодного копчення незамінна для цінителів домашніх димних продуктів: готування копченостей для себе і на продаж. koptim.com.ua представляє на вибір пристрої різного обсягу: 1,5 і 2,5 літра. Конструкція наших каганців – унікальна розробка SmokeHouse – забезпечує рівномірну подачу холодного диму потрібної концентрації.

коптильні холодного копчення

З такою дымницей холодний процес проходить практично без вашої участі. Досить завантажити продукти в обрану ємність, засипати стружку і підпалити її. З моменту включення, каганець буде 2-4 години працювати на одній засипці. Після обробки димом в коптильні холодного копчення, продукти виходять смачними, ароматними і золотистими. Приготовлені холодним способом димні делікатеси зберігаються в холодильнику не менше місяця без втрати смаку і аромату.

Коптити продукти можна і без спеціального пристрою – процедура проста. Навіщо тоді купувати коптильню для холодного копчення?

  1. Стабільна температура. Основний принцип процесу холодного копчення полягає в постійному перебуванні продуктів в диму з температурою від +18 до +25°С. Без спеціального димогенератора практично неможливо точно вгадати температуру диму, регулювати його щільність. Дим може бути занадто гарячим, в ємність з продуктами можуть залітати язики полум'я і іскри від багаття, обпалюючи м'ясо. Все це погано позначиться на кінцевому результаті. З димогенератором ви завжди впевнені в тому, що процес проходить при оптимальних умовах.

  2. Автономність. Коли коптильня холодного копчення SmokeHouse не використовується, ви змушені постійно контролювати подачу диму. Враховуючи, що холодний процес триває від 4 годин до декількох діб, забезпечити постійний нагляд складно. При використанні димогенератора, ви отримуєте свободу від контролю за копченням.

  3. Компактність. Пристрій легко і швидко розбирається і збирається. Без димогенератора під процес холодного копчення вам доведеться виділити окреме місце у дворі і обладнати вогнище. Наше обладнання робить процес чистіше і простіше.

  4. Економічність. Витрачається менше палива, димогенератор працює на трісці, зручно розфасованої в упаковки. З сучасним обладнанням вам не доведеться заготовлювати дрова і подрібнювати їх для рівномірного згоряння. Ми пропонуємо всі супутні товари: тріску різних порід дерева, шпагат для обв'язки і навіть книгу рецептів.

  5. Довговічність. Наші дымницы виготовлені з нержавіючої сталі і не схильні до корозії, довго служать і легко миються. При покупці, ви отримуєте рік гарантії на дымницу.

  6. Безпека. Для холодного копчення з дымницей не потрібен відкритий вогонь або окрема обладнана майданчик, немає небезпеки загоряння розташованих поряд предметів.

  7. Простота. Виробники продумали всі нюанси роботи пристрою. Копчення з димогенератором відбувається наступним чином: 

    • збірка по інструкції, встановлення у вертикальному положенні;

    • вибір ємності, обладнання димовідводу та отвори для надходження кисню, завантаження продуктів;

    • засипка невеликої кількості тріски на дно камери згоряння;

    • підпалювання стружки, контроль рівномірного тління, регулювання за допомогою дроселя.

Замовивши і купивши коптильню SmokeHouse, ви отримаєте камеру згоряння з нержавіючої сталі і потужний повітряний компресор, силіконові трубки і міцні з'єднувальні шланги, міцні підставки і кришки на засипні отвір, кріплення.

Подібні дымницы можна дообладнати термометром.

Грамотне використання спеціального обладнання – основа успіху процесу в цілому.

Ціна на продукцію в інтернет-магазині на 20% нижче, ніж у конкурентів. Купуйте коптильню SmokeHouse у виробника, отримуйте її у відділенні компанії-перевізника і коптите з задоволенням!

І ще, купивши дымницу, ви отримуєте подарунки: пакет тріски та інструкцію з рецептами.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner