Кошик
1223 відгуків
Smoke House - балуйтесь смачним!
+380 (63) 254-97-71
прийом замовлень
+380 (96) 205-42-25
прийом замовлень
Кошик
Плюси і мінуси коптилен з чорного металу

Плюси і мінуси коптилен з чорного металу

Побалувати близьких копченостями приготованими самостійно коли є коптильня легко. При виборі рекомендуємо звернути увагу на коптильні з чорного металу. Відмінний варіант для періодичного використання на дачі або на домашній кухні моделі з гідрозатворів. До плюсів коптильні з чорного металу слід віднести:

  • Доступну ціну (в порівнянні з моделями з нержавійки);

  • велика різноманітність моделей, розмірів і комплектації;

  • у приготуванні копченостей не використовується «рідкий дим»;

  • можливо самостійно підбирати аромат готових страв.

Коптильня з чорного металу оптимальний варіант для перших кроків в копченні. Матеріал пристрою стійкий до механічного та температурного впливу, його просто очищати. Коптильню можна брати на сімейний пікнік — коли від багаття залишилися вугілля, цей прилад і тріска перетворять звичайний продукт делікатес. Рекомендуємо використовувати набір тріски для копчення щоб урізноманітнити аромат і колір готового продукту. Час приготування риби становить близько 30 хвилин, м'яса до 60 хвилин. Дане копчення називається гарячим — температура всередині апарату становить від 70 до 140 градусів

Справедливо зазначити, у коптильні з чорного металу є недоліки. Основний — схильність до корозії. Недбале поводження (зберігання на відкритому, не захищеному від атмосферних опадів, місці або в вогкості) призводить до руйнування металу. Використання корродированої конструкції небажано, іржавий метал може змінити смак страви (мікрочастинки жита осядуть на продукт у процесі копчення).

Якщо коптильня виготовлена з тонкого чорного металу термін її служби буде невеликий навіть при дбайливому зверненні. Тонкий метал прогорає за 2-3 сезони помірного використання. Радимо вибирати коптильні з чорного металу перевіреного виробника з хорошою репутацією, підтвердженої відгуками.

Щоб закоптити рибу або м'ясо холодним способом потрібно час від декількох діб до місяця і дымогенераторы холодного копчення високої якості. В результаті холодного копчення виходить більш вишуканий смак копченостей з ненав'язливим ароматом димку.

 

 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner