Кошик
1201 відгук
Smoke House - балуйтесь смачним!
+380 (63) 254-97-71
прийом замовлень
+380 (96) 205-42-25
прийом замовлень
Кошик
Принципи змішування тріски для копчення в сумішах

Принципи змішування тріски для копчення в сумішах

Тріска в наборах продається в широкому доступі на сторінках сайтів і прилавках магазинів. Деревну стружку з мішечків можна змішувати на свій розсуд. У продажу є і готові суміші різних деревних порід. Тим, кого приваблює творчий процес, варто купити набір тріски для копчення і міксувати різні породи самостійно.

Майже всі листяні породи підходять для копчення. Виняток – береза, що при невмілому поводженні, додає продуктам дегтярный присмак.

Из хвойных подходит только можжевельник в виде добавок. Ель, сосна, кедр и другие породы с иголками слишком богаты смолами, которые при тлении сделают копчености горькими.

Закладывая вкусности в коптильню холодного копчения или выбирая горячий процесс, мы можем продумать не только желаемый вкус готового продукта, но и его цвет.

  • Темно-желтый и коричневый цвета дают дуб и ольха.

  • Красный оттенок дарит продуктам красное дерево.

  • Бронзовый – можжевельник.

  • Светло-золотой тон – результат копчения на всех других лиственных породах.

Создайте свою смесь

В таблиці представляємо інформацію про основі будь-якої суміші – комбінації деревної тріски і можливих домішках у вигляді гілочок, горіхової шкаралупи або трав.

 

Продукт

Тріска для змішування

Добавки у вигляді гілочок

Фруктові породи

Інші листяні

Риба і морепродукти

Вишня, груша, персик, слива, черешня, яблуня

Бук, вільха, горобина

Виноград, розмарин, чорна смородина, евкаліпт, ялівець

Домашня птиця

Абрикос, вишня, груша, персик, черешня

Дуб, горобина.

Чорна смородина, ялівець і евкаліпт

Дика птиця

Абрикос, вишня, слива, яблуко

Дуб, вільха, горобина

Виноград, чорна смородина, евкаліпт, ялівець

Свинина

Абрикос, груша, персик, слива, яблуко

Бук, дуб

Чорна смородина, ялівець і евкаліпт

Яловичина

Абрикос, груша, персик, слива

Бук, дуб

Чорна смородина, ялівець і евкаліпт

Баранина

Абрикос, груша, персик, слива

 

Бук, дуб

Чорна смородина, ялівець і евкаліпт

Кролик

Зливу

Вільха

Виноград і ялівець

Сало

Персик, черешня

 

Розмарин, чорна смородина і ялівець

Овочі

Вишня, черешня

 

Ялівець

Сир

Абрикос, вишня

Бук, вільха

Виноград, ялівець

Керуючись простий табличкою, експериментуйте і створюйте свої димні кулінарні шедеври.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner