Кошик
1203 відгуків
Smoke House - балуйтесь смачним!
+380 (63) 254-97-71
прийом замовлень
+380 (96) 205-42-25
прийом замовлень
Кошик
Переваги коптилен з дахом "будиночком"

Переваги коптилен з дахом "будиночком"

Любителі страв з димком висувають багато вимог до копчених продуктів. Справжні цінителі не купують улюблені делікатеси в магазинах, а готують їх самі, можуть поділитися безліччю рецептів маринадів і рад по готуванню, підкажуть, які розміри коптильні ідеально будуть відповідати Вашим потребам.

Якими бувають дымницы?

По виробнику.

  • Саморобними.

  • Фабричними.

По виду процесу.

  • Для гарячого копчення.

  • Для холодного копчення.

За матеріалом.

  • З чорного металу.

  • З нержавійки.

За можливостями використання.

  • Тільки для роботи на вулиці.

  • Універсальні, в яких можна коптити і в приміщеннях.

За розмірами.

Має значення зовнішній розмір і зазначена максимальне завантаження коптильні в кілограмах. Особливо важливо підібрати компактну дымницу з оптимальною продуктивністю у разі її використання на кухні.

За особливостями конструкції.

  • Коптильню холодного копчення максимально ефективно забезпечує димом потрібної температури димогенератор, але може бути й інший спосіб подачі диму.

  • «Гарячі» дымницы бувають всіляких форм, з плоскою кришкою, або кришкою будиночком.

Плюси кришки «будиночком»Коптильні з дахом будиночком

Таку конструкцію дымницы варто вибрати тим, хто особливо піклується про естетичну сторону питання якості готової продукції.

Загальні характеристики подібних коптилен, схожі з іншими моделями.

  1. Мають гідрозатвор, що дозволяє відводити весь дим через штуцер і шланг у вікно або вентиляцію і коптити будинку.

  2. Бувають різних розмірів і продуктивності. Можна підібрати варіант для себе і своїх потреб. Великі моделі займають всі чотири конфорки плити, маленькі містяться на двох. Відсутність ніжок полегшує установку дымницы на будь варильної поверхні.

  3. Гарантує тривале тління тріски без спалаху.

  4. Вбудований термометр дозволяє пильно і просто стежити за температурою процесу.

  5. Можливість установки на спеціальну підставку.

  6. Решітки пристрої можна застосовувати для приготування барбекю.

Особливості «будиночка».

  • Здатність відводити краплі конденсату від продукції. Потрапляючи на поверхню копченостей конденсат залишає некрасиві плями і розводи. З кришкою «будиночком» такого більше не станеться.

  • Можливість розміщувати продукти в коптильні як на сіточці, так і в підвішеному стані. Копченості «на вазі» гарніше тих, які були прокопчены на решітці.

 

 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner